Op vrijdag 4 februari waren Andre Leatomu en Jamie Schaduw van Stichting Kariu te gast bij de Podcast Molukse Takkie. Ook onze gandong Jeftha Ritawaemahu (namens Booi) en gandong Melchior Akihary (namens Aboru) waren hierbij aanwezig.

Over Molukse Takkie de Podcast

Door takkies met gasten en experts delen Uriël en Rio verhalen zoals hun Molukse voorouders dat ook deden. Verhalen van daar naar hier, van toen naar nu, van jou en van mij. Rio Lekatompessy en Uriël Matahelumual nemen je mee in hun zoektocht naar de Molukse identiteit. 

In de podcast onderzoeken we samen wat de oorzaken zijn van de gebeurtenissen in Kariu en wat voor invloed dit heeft op de gemeenschap daar en hier. Namens Stichting Kariu willen wij onze dank uitspreken aan Urïel en Rio die ons het podium hebben gegeven om ons verhaal te delen over Kariu. Ook danken wij gandong Melchior en gandong Jeftha voor hun steun en snelle handelen in alle geleverde hulp in Aboru tot nu toe.

Contact

Wilt u de stichting en haar doelstellingen persoonlijk, vanuit een kumpulan of organisatie steunen? Neem dan voor al uw vragen en/of opmerkingen contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Gelieve uw naam en contactgegevens mee te sturen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Wilt u een eenmalige donatie doen? Klik dan hieronder op 'Doneer nu'.