Op zaterdag 21 januari 2023 vond de derde editie plaats van Moluccan Vibes in de Laurenskerk van Rotterdam. Ons team kreeg de kans om bezoekers mee te nemen in het verhaal van Kariu met een 'silent presentation'.Laurenskerk

De Laurenskerk is een icoon dat nog als enige overblijfsel overeind is blijven staan van het middeleeuws Rotterdamse stadcentrum. Het creëerde dan ook een unieke sfeer om als Molukse diaspora een feest te vieren in een kerk die er ver terug in de koloniale tijd al stond.Silent Presentation

Hoewel het evenement een gezellige en warme sfeer creëerde, kreeg Stichting Kariu de kans om een hoek in te richten voor een silent presentation. Voorbijgangers kregen door onze ambassadeurs een koptelefoon aangeboden, net zoals bij een silent disco. Met het kijken en luisteren naar een unieke video werd je dan even meegenomen in het verhaal van Kariu, zonder afleiding van omgevingsgeluid. Dit concept sloeg erg goed aan. Bekijk hieronder de video die vertoond werd op groot scherm:


Sau Spirits

Twee stands verder stonden de jonge Molukse ondernemers van Sau Spirits uit Schiedam. Sinds 2018 verkopen zij hun eigen jenever met een Molukse twist. Wij danken onze gandong hartelijk voor de donatie van € 120,- n.a.v. het evenement.


Moluccan Vibes

Namens het bestuur en alle ambassadeurs willen wij in het bijzonder Cheryl Timmer bedanken van Moluccan Vibes. Met de gedoneerde event t-shirts en donaties van bezoekers tijdens Moluccan Vibes, heeft Stichting Kariu ruim € 840,- opgehaald. Met de donatie van Sau Spirits spreken we van een opbrengst van bijna € 1.000,- in één avond. Voor meer impressies van Moluccan Vibes, neem hier een kijkje op Instagram.

Contact

Wilt u stichting Kariu ook uitnodigen op uw evenement voor een silent presentation en disco? Neem dan voor al uw vragen en/of opmerkingen contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Gelieve uw naam en contactgegevens mee te sturen, dan nemen wij spoedig contact met u op. Wilt u een  donatie doen? Klik dan hieronder op 'Doneer nu' of richt je camera op de QR-code.

DONEER NU